Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Green peel 

Green peel Classic "Renew your skin" Is een behandeling met een werking van 5 dagen, een nieuwe huid in 5 dagen.
Inclusief na 5 dagen een nabehandeling, en 6 ampullen voor thuisgebruik.

 

Dit kruidencomplex van verscheidene natuurlijke stoffen reguleren de gestoorde processen van de huid. Belangrijk is vooral dat Green Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat. De kruidenpeelingkuur kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker worden gebruikt. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren. Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn.


Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd. De nieuwe huid wordt niet rood, maar fris en krijgt een jongere uitstraling. Bovendien worden de poriën teruggedrongen. Al naargelang de soort en de zwaarte van de te behandelen huidstoring kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn. De kruidendieptepeelingkuur Green Peel is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 40 jaar, wat het begrip “langdurige ervaring” rechtvaardigt. In Duitsland werken reeds meer dan 1800 schoonheidsinstituten met succes met Green Peel en wereldwijd wordt deze originele methode door schoonheidsspecialistes en artsen in meer dan 40 landen gebruikt.
De kruidendieptepeelingkuur is een zeer belangrijke behandeling, die door bijkomende methodes zoals de manuele lymfedrainage, voorbereidende cosmetica, zinvolle thuisverzorging, voeding en dokterstherapie of advisering ondersteund wordt. 

De intensifiëring van de doorbloeding bij de acné peeling leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid. Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen. De Green Peel behandelingen werkt o.a. voor verslappingen, beschadigde huid, rimpels, littekens zware acne en bruine vlekken. De Green Peel is een intensieve herstellende behandeling verrijkt met koninginnebrij. Tarwekiemolie, jojoba olie, vitaminen A, C en E. Stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

  • drschrammekpage-1
  • pigmentflecken-nachher
  • schrammek-green-peel_1
  • pigmentflecken-vorher
  • impure-after_1
  • impure-before_1
  • unreine-haut-nachher_1
  • unreine-haut-vorher_1
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn