Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Dr Schrammek

Dit kruidencomplex van verscheidene natuurlijke stoffen reguleren de gestoorde  processen van de huid.

Belangrijk is vooral dat Green Peel in tegenstelling tot andere peelingsmethoden geen chemische, vaak schadelijke substanties en geen synthetische polijstmiddelen bevat.

De kruidenpeelingkuur kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker worden gebruikt. Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden. Belangrijk hierbij is, dat de behandeling van verscheidene lichaamsdelen in ieder geval nooit terzelfder tijd mag gebeuren.

De Green Peel is breed inzetbaar bij veel voorkomende huidproblemen en werken (pre) anti aging.

Een bijzonder voordeel van deze methode is, dat de behandelingsresultaten snel zichtbaar zijn, en resultaat bieden.


Ga hier direct naar de officiële webshop van Dr. Schrammek 

Dr Schrammek webshopGreen Peel Kruidenpeeling


Een nieuwe huid in 5 dagen met de Green Peel".

Reeds vijf dagen na de peeling behandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd.
De nieuwe huid is niet rood, maar fris en glad en schoon en  krijgt een jongere uitstraling. Bovendien worden de poriën minder vergroot. al naargelang de soort zwaarte van de behandelen huidverstoring kunnen verscheidene peelings noodzakelijk zijn.

De kruidendieptepeelingkuur Green peel is de enige kruidenpeelingsmethode met een gebruiks en ervaringsperiode van meer dan 40 jaar en 100% natuurlijk. Veel mensen met een duidelijk zichtbaar huidprobleem wensen een vernieuwing van de huid zonder schadelijke chemische stoffen en zonder cosmetische chirurgie. De Green Peel behandeling biedt de ideale oplossing voor talloze huidproblemen, zowel voor gezicht als lichaam.

De intensivering van de doorbloeding lijdt tot een activering van de stofwisseling en tot zuivering van de huid waardoor o.a. de productie van collageen en zuurstof in de cellen toeneemt.. Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen.

De green peel behandelingen werkt voor;

 • Acne
 • verouderde huid
 • Huidonzuiverheden, onreine huid / verwijde-grove poriën
 • Slechte doorbloeding, vermoeide huid / vale teint
 • Rimpels
 • Littekens (Acne littenkens)
 • Pigmentvlekken.
 • gevoelige huid
 • Verjonging en regenereren van de huid / verslapte huid
 • Zonbeschadiging


De green peel is een intensieve herstellende behandeling, een mix van zuivere, natuurlijke en plantaardige ingrediënten zoals; kruiden, algen, mineralen, en enzymen, verrijkt met koninginnenbrij, tarwekiemolie, jojoba olie, vitamine A, C en E.  Stimuleert het metabolisme van de cel, versterkt de haarvaatjes en zorgt voor stevigheid.

Green Peel kruidenpeeling werkt;

 • regenererend
 • ontspannend
 • hydraterend
 • anti rimpel
 • anti irritatie


Hoe werkt de kruidenpeeling?
Gedurende de speciale massage met de Green Peel kruiden word de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor de collagene en elastine vezels worden aangemaakt en zo een zichtbare regeneratie van de huid ontstaat en tevens de spankracht verbeterd, zo word de huid gedwongen een nieuwe cellaag aan te maken.
Afhankelijk van de individuele behandeling en huidtype begint de huid na 3 dagen te vervellen.

1e dag;
De behandeling heeft plaatsgevonden, het regeneratieproces is begonnen door de massage met het kruidenmengsel. De huid is licht rood en voelt wat branderig aan, zoals bij lichte zonnebrand. Essentieel is nu ook het huidverzorgingsplan voor thuis.
2e dag;
De huid kan er nog normaal, blozend uitzien. Gebruik van de speciale afgestemde producten worden gebruikt
3e dag;
De eerste tekenen van huidschilvering en/ of vervelling worden merkbaar, dit kan afhankelijk van de regeneratiecapaciteit van de huid minder of meer zichtbaar zijn. Gebruik van de speciale afgestemde producten worden gebruikt.
4e  dag;
Het peelingproces van de huid is duidelijk zichtbaar door meer vervelling. Gebruik van de speciale afgestemde producten worden gebruikt.
5e dag;
De huid is nu volledig gepeeld. En heeft u een afspraak bij mij voor de verplichte nabehandeling, deze behandeling bestaat waardevolle ingrediënten. Hierna mag u voor het eerst weer water op de huid gebruiken.
De huid is nu wat gevoeliger dan normaal, daarom het advies de huid gedurende 6-8 weken goed te beschermen tegen de zon met een hoge SPF. Intensief zonnen of bruinen onder de zonnebank mag absoluut niet in de 6-8 weken erna! Ook is aan te raden om de peeling te ondersteunen veel water te drinken tijdens deze dagen. De afvalstoffen worden dan beter afgevoerd.


Als u de aller eerste keer komt voor een kruidenbehandeling zal dit niet de Green peel classic zijn, we wachten eerst de reactie van de huid af na een mildere variant.

TIP;   U kunt het beste voor de peeling uw haar wassen, u mag namelijk 5 dagen geen water op uw gezicht gebruiken, dat doet de behandeling met de kruiden teniet.

 • Green Peel Fresh up; zachte methode voor een mooie uitstraling en vertraging van het verouderingsproces.
 • Green peel Energy; Vitaliteits en regeneratieboost voor de huid, tevens probleemoplossend
 • Green peel Classic; Intensieve vervellingskuur, huidproblemen verminderen zichtbaar.
pigmentflecken-nachher
pigmentflecken-nachher
pigmentflecken-vorher
pigmentflecken-vorher


Schrammek herbal beauty mask.

Drie verschillende kruidenmasker behandelingen met de natuurlijke kruiden van de Green peel, en hun doeltreffende werking maar zonder het tintelende gevoel en het klassieke peeling effect van de traditionele Green Peel behandeling.

Deze  Herbal Beauty Treatments van Schrammek zijn een unieke ervaring. Deze behandelingen helpen de verstoorde huidfuncties te normaliseren met hulp van de natuur. Zuivere, waardevolle, evenwichtige, gemalen kruiden vormen de basis voor een uniek recept. Of je huid toe is aan revitalisering, normalisering of kalmering, de combinatie van de plantenextracten is afgestemd op elke individuele behoefte. Dit alles zonder chemische toevoegingen.

Ervaar de doeltreffende ingrediënten van zuivere kruiden met 3 unieke Herbal Beauty Treatments.

 • Vital; voor de veeleisende, rijpere en droge huid
 • Relax; voor de gevoelige, geïrriteerde en gestreste huid
 • Pure; voor de onzuivere, vette huid die neigt tot puistjes


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn