Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Dr Grandel


Het merk voor de klassieke gezichtsbehandelingen en de fruitzuurproducten en Detox behandeling.

Dr. Grandel gebruikt bij de formulering van zijn exclusieve preparaten voor gezichts- en lichaamsverzorging bij voorkeur uitgelezen grond- en werkstoffen uit de natuur. Bij de productie worden high tech-procédés toegepast. Niet alleen de preparaten van de Dr. Grandel verzorging, worden volgens originele receptuur bij Dr. Grandel in Augsburg gefabriceerd: ook de belangrijkste, uit de tarwekiem gewonnen inhoudsstoffen, zijn uit de eigen fabricage.

Tarwekiemolie is een natuurlijk conserveermiddel. De Grandel cosmetica wordt volgens vrijwel even strenge voorschriften geproduceerd als medicijnen. De nauwgezette toepassing van hygiëne- en controlevoorschriften kan het gebruik van conserveringsmiddelen tot een minimum worden beperkt.

 Dr. Grandel cosmetica wordt niet door middel van dierproeven, maar op vrijwillige testpersonen onder consequente samenwerking met toonaangevende dermatologen huid klinisch getest. De behandelingen van Dr. Grandel zijn zorgvuldig samengesteld en bestaan onder andere uit de klassieke behandelingen met high tech producten.Ga hier direct naar de officiele webshop van Dr. Grandel

Webshop


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn