Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Wie is Natasja

Vanaf 2006 is Beautysalon Natasja actief als gespecialiseerd salon in huidproblemen in Amersfoort. Met ruim 20 jaar ervaring en specialisaties op het gebied van o.a. acne, bindweefselmassage, kruidenpeelings en visagie.

In 2017 ben ik geslaagd voor de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten om  nog meer inzichten te krijgen in huidziekten, huidproblemen en huidkanker en het herkennen ervan. Hierdoor is altijd de juiste kennis aanwezig en kan indien nodig worden doorgestuurd naar artsen met de juiste diagnose. Een toegevoegde waarde.

Waarom is het vak schoonheidsspecialist en huidverzorging/verbetering mij gaan boeien.

In mijn pubertijd had ik veel last van acne, wat ik toen erg vervelend vond. Dagelijks probeerde ik de acne te camoufleren met make up om het zo min mogelijk te laten opvallen, gelukkig ben ik nooit gepest maar heb vaak gezien dat anderen gepest werden hierom. In de pubertijd verandert er veel in je lichaam, acne kan dan een groot en vervelend probleem zijn. Dit ervaren sommigen als een nare periode, waar ze nog lang last van kunnen houden.

Bij mij zitten huidproblemen in de familie, waardoor er toen gelukkig al snel is gekozen om naar een schoonheidsspecialist te gaan om behandelingen te ondergaan om mij huid te verbeteren. Daarnaast hielp het ook om met de juiste producten voor thuisgebruik betere resultaten te bereiken. Hierdoor ben ik tot op de dag van vandaag tevreden over mijn huid, maar om mijn huid zo gezond te houden zal ik er ook altijd aan moeten blijven werken om het ook zo te houden.

Een probleemhuid blijft altijd wel een probleemhuid die doorlopend  altijd de aandacht nodig heeft en blijft houden.
Doordat ik zag wat huidverbetering met mij deed, wilde ik ook anderen helpen aan een mooie goede huid die in balans is. Ik zie namelijk nog te vaak dat drogisten, artsen of apothekers onvoldoende kunnen aansluiten bij de huidproblemen die iemand ervaart, waardoor vaak de verkeerde producten worden gebruikt, en meestal ook met weinig resultaat. En dat is jammer. Reguliere producten zitten vaak minder werkende stoffen.

Ik ben  u ruim 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste. In 2006 ben ik met een professionele salon aan huis voor mezelf begonnen en heb ik gekozen om met 2 merken te werken uit Duitsland. Met Dr. Grandel had ik al jaren gewerkt en met      Dr. Schrammek (gecertificeerde Schrammek salon) behandelingen en producten heb ik zelf de ervaring gehad toen ik met mijn huidproblemen kampte. Aangezien dat dus erg goed voor mij werkte, was deze keuze makkelijk en ben ik er zelf heel enthousiast over om daarmee ook anderen te helpen met hun huidproblemen.

Daarom is mijn specialisatie  huidproblemen en huidverbetering daar ligt de grote uitdaging. Voor een persoonlijk advies waar we samen aan gaan werken voor elk huidtype en huidprobleem, kun je contact met mij opnemen.


Ik help u graag om samen tot de juiste oplossing te komen voor uw huid.
Tot ziens bij Beautysalon Natasja

Waarom voor mij kiezen?

Wilt u ook het beste uit uw huid halen? Wilt u ook huidverbetering?
Beautysalon Natasja is een schoonheidssalon die gespecialiseerd is  in huidproblemen, die adviseert en u behandeld bij huidverbetering en huidproblemen. Huidverbetering is bijna altijd mogelijk. Ik heb verschillende gezichtsbehandelingen voor huidverbetering ten  aanzien van huidproblemen. waaronder natuurlijke kruidenpeelings, fruitzuurbehandelingen en bindweefselmassage.
Wat zijn huidproblemen;

  • Acne
  • Jeugpuistjes
  • Rocasea
  • Rimpels
  • Zonschade
  • Pigmentvlekken / ouderdomsvlekken
  • Huidveroudering

Een belangrijk aspect van huidverbetering is de huid beschermen. Na ons 35e levensjaar hebben wij minder anti oxidanten in ons lichaam waardoor de huid minder beschermd is.
Anti-oxidanten; Deze beschermen de huid tegen vrije radicalen.
Vrije radicalen; Zijn o.a. Afvalstoffen, toxines, elementen waardoor onze huid uit balans raakt en voor huidveroudering kunnen zorgen.
Door veel stress, slechte voeding en milieuvervuiling en blootstelling aan de zon (huidkanker) komen er vrije radicalen vrij en kan er schade aan de huid ontstaan. Als het lichaam te weinig anti oxidanten binnenkrijgt om te neutraliseren zullen vrije radicalen sneller de huid verouderen en beschadigen. Waardoor een verhoornde verdikte huid, rimpels en een verslapte huid kan ontstaan.
Dus bescherm de huid tegen huidveroudering met de juiste producten en een goede uv bescherming dagelijks.


Dierproefvrij

Mijn producten zijn dierproefvrij, deze worden getest op  testpersonen onder consequente samenwerking met dermatologen huidklinisch getest.
Veel van de producten zijn ook vrij van Parabenen, kleurstoffen, minerale oliën en Peg derivaten.

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn