Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Mijn blog

2022-12-31

Huidverbetering met de Natuurlijke kruidenpeeling

greenpeel-seminar.jpg

Huidverbetering met de natuurlijke kruidenpeeling

Verbetering van huidproblemen met de natuurlijke kruidenpeeling?

Last van een onzuivere huid?

Onzuiverheden zijn een typisch probleem voor de jonge huid.

Onzuiverheden zoals ontstekingen, pukkels en verhoorning kunnen ook op volwassen leeftijd voorkomen. In het bijzonder vrouwen tussen de 35 en 40 jaar kunnen last hebben van ” acne Tarde” of zogenoemde late acne.

Behandeling: In geval van onzuiverheden bij volwassenen is I green peel Classic kruidenbehandeling het algemeen voldoende om een beduidende verbetering van het huidbeeld te bereiken. In geval van acne zijn verschillende behandelingen noodzakelijk.

Daarna kan worden overgestapt naar de

Grren peel Kruidenpeeling Fresh up en Energy.

Resultaat: Een frisse en gezonde huidteint.

En zijn de meeste ontstekingen en pukkels verdwenen. De huid is zuiver en egaal.

Zie je ook meer Rimpeltjes en lijntjes ontstaan?

Kenmerken van vroegtijdige huidveroudering of huidatrofie zijn rimpels en ouderdomsvlekken. De huid heeft zichtbaat elasticiteit verloren. De huid ziet er slap en vermoeid uit. Dit word over het algemeen als zeer vervelend ervaren, aangezien de huid-uitraling niet altijd overeen stemt met de biologische leeftijd.

Behandeling: Een kruidenpeeling Iaat de huid weer wakker worden, Microcirculatie, die door de kruidenmassage wordt teweeggebracht, stimuleert de bloedcirculatie en activeert het metabolisme van de huid. De huid is hierdoor in staat om zelf te regenereren en elasticiteit op te bouwen.

Resultaat: Meer elasticiteit, stevigheid en een egale teint. De straalt meer vitaliteit en frisheid uit. De huid is steviger en rimpels verminderen zichtbaar.

Last van Hyperpigmentatie/pigment na de zomerzon?

Pigmentvlekken maken de huid donkerder en oneffen waardoor de huid er over het algemeen ouder uitziet. Zeker op het moment dat onze lichte zomertint langzaam verdwijnt worden de donkere verkleuringen meer zichtbaar.

Behandeling: Met de green peel Classic kruidenpeeling kan de ontstane hyperpigmentatie verminderen en pigmentverstoringen in evenwicht worden gebracht. Het beste resultaat word bereikt door de behandelingen verschillende keren te ondergaan.

Resultaat: De huid ziet er jonger uit, de huidteint is veel zuiverder en egaler. De pigment vlekken zullen minder zichtbaar zijn.

Heb jij ook (acne) Littekens?

Op het eerste gezicht zijn littekens kleine onvolkomenheden, maar kunnen als zeer storend ervaren w Littekens zijn er in vele verschillende vormen.

Behandeling: Littekenweefsel is vaak minder elastisch dan de rest van de huid. De kruidenpeeling kan

bovenste huidlaag dunner maken waardoor het litteken wat afzwakt. Tevens word de celdeling geactiveerd en nieuwe cellen komen naar de huidoppervlakte.

Alle problemen zullen over het algemeen meerdere behandelingen nodig hebben voor het behalen van resultaat.

Ook worden er goeie resultaten behaald bij:

Acne

verouderde huid

Huidonzuiverheden, onreine huid / verwijde-grove poriën

Slechte doorbloeding, vermoeide huid / vale teint

Rimpels Littekens (Acne littenkens)

Pigmentvlekken. gevoelige huid Verjonging en regenereren van de huid / verslapte huid

Zonbeschadiging/Rokershuid

Ontdek de natuurlijke kruidenpeeling van Schrammek voor jou huidprobleem.

Fresh up / Energy en Classic. Met de drie methodes zorgt de originele kruidenpeeling voor een individuele oplossing voor bijna alle huidcondities.

De kruidenmengeling bestaat uit poedervormige blaadjes, bloemen en wortels van geselecteerde kruiden en planten van b.v. paardenstaart(verminderd ontstekingen), aloe vera (ontstekingswerend en genezend, kalmerend en vochtverzorgend), smalle weegbree(bevorderd herstel van beschadigde cellen, anti en zorgt voor afschilfering), viooltje(kalmeert, bevorderd wondgenezing, antibacterieel) en goudsbloem(wondgenezing, verminderd ontstekingen) kamille(kalmerend) en algen(vochtverzorging) en bevat tal van mineralen, vitamines en fytohormonen.

De massage met de speciale kruidenmengeling verwijdert de bovenste huidlaag, verhoogt de bloedcirculatie, zuurstoftoevoer en metabolisme van de huid.

Het regeneratieproces wordt eveneens gestimuleerd. Je huid zal lichtjes rood zijn na de kruidenmassage en je kan een tintelende sensatie voelen. Dit is een normale reactie en is een teken dat de kruiden werken

De natuurlijke peeling verfrist, vitaliseert of vernieuwt jouw huid.

De Green peel kruidenpeeling is een van de bekendste en meest bewezen methodes om de huidconditie te verbeteren.

Inmiddels 60 jaar geleden ontwikkeld door Schrammek met als doelstelling mensen met huidproblemen, zoals ontstekingen en littekens te helpen om hen een mooie gezonde teint te geven.

Het verlangen naar een pure, zuivere en mooie huid is nog steeds een belangrijke behandelingsdoelstelling van de Green Peel.

Inmiddels zijn de methodes doorontwikkeld en door verschillende doseringen zijn er volledig geïndividualiseerde behandelingsmethodes en oplossingen ontwikkeld.

De kruidenpeeling is gebaseerd op een mengeling van geselecteerde kruiden die onder meer enzymen, mineralen en vitamines bevatten.

De kruidenmenging wordt gemasseerd in de huid met een speciale techniek en druk.

Afhankelijk van de hoeveelheid kruiden en de duur van de massage wordt de bovenste huidlaag gestimuleerd of zelfs volledig vernieuwd na een peeling proces.

De kruiden verbeteren de bloedcirculatie, en dus ook de uitwisseling van zuurstof in de huid terwijl het cel metabolisme word gestimuleerd.

Green peel kruidenpeeling Classic Doelstelling huidvernieuwing:

Tijdens de kruidenmassage word de bovenste huidlaag verwijderd, bloedcirculatie, zuurstoftoevoer alsook het metabolisme worden verhoogd en het regeneratie proces is gestimuleerd. Dit vermindert de tijd van 28 dagen, die normaal nodig is om de huid te vernieuwen naar 5 dagen. Een nieuwe frisse huid komt tevoorschijn na het peeling proces.

Green peel kruidenpeeling Energy

Doelstelling regeneratie van de huid.

De behandeling stimuleert de bloedcirculatie zuurstoftoevoer en het metabolisme van de cellen. Dit leidt tot een natuurlijke

verbetering van de huidtextuur zonder enig peeling effect. De huid krijgt merkbaar meer energie en    leeftijdsgebonden huidveranderingen zijn verminderd.

Green peel kruidenpeeling Fresh up

Doelstelling verfrissing van de huid.

Met deze milde methode wordt de huid niet gepeeld maar eerder gestimuleerd en verfrist met natuurlijke kruiden. Bloedcirculatie is gestimuleerd, poriën zijn open en de huid is nu toegankelijk voor een optimale absorptie van ingrediënten van verzorgde producten.De huid is helder, fris en ontspannen.

De kracht van de kruiden, de behandeling voor huidverbetering!

Admin - 16:52:21 @


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn