Beautysalon Natasja
         Specialist in huidproblemen

Green Peel Classic Inclusief Producten

Deze peeling is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid op zuiver plantaardige basis. Het plantaardige complex van werkzame stoffen waarbij elke afzonderlijke component, zoals de minerale stoffen, sporenelementen, eiwitten, enzymen, vitamines enz.. samenwerken, grijpt regelend in, in de verstoorde processen van de huid.

Deze peeling is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid op zuiver plantaardige basis. Het plantaardige complex van werkzame stoffen waarbij elke afzonderlijke component, zoals de minerale stoffen, sporenelementen, eiwitten, enzymen, vitamines enz. samenwerken, grijpt regelend in, in de verstoorde processen van de huid. Dit zeer speciale kruidenmengsel is dan ook vrij van schadelijke chemische substanties en synthetische schuurmiddelen.


Bij de Green Peel behandeling wordt door het verwijderen van de bovenste huidlagen, de groeizone van de huid, voor nieuwe vorming van cellen gestimuleerd. De doorbloeding wordt gestimuleerd evenals de stofwisseling, de zuurstof- en voedingsstoffen voorziening. Een intensieve revitalisering en regeneratie van de huid geschiedt.


Deze Green Peel is geschikt voor elk huidtype en huidprobleem zoals oa. Acne, rimpels, ouder wordende huid, pigmentvlekken, littekens, grote porien. Deze behandeling bestaat uit een intake gesprek, de Green Peel behandeling met de kruiden, en na 5 dagen de nabehandeling. Tijdens deze behandeling is het van groot belang dat er thuis alleen producten van Dr. Schrammek gebruikt worden, omdat niet alle werkzame stoffen op de nieuwe zachte huid gebruikt kunnen worden.

Deze producten zijn incl. deze behandelprijs.

  • Behandeling
  • Producten;
  • Special care cream
  • Herbal care lotion
  • Blemish Balm

 

 

E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram
LinkedIn